Andelsboligforening i Randers

God Andelsboligforening i Randers

jeg vil gerne lige fortælle lidt om en virkelig god ejerforening i Randers, som jeg lige er blevet medlem af, hvis man kan sige det. Jeg har længe gerne ville have en god ejerforening, men har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle kigge efter, fordi jeg ikke har så meget forstand på sådan noget, men det må man sige at jeg har fået. Jeg startede bare med at ringe til en andelsboligforening  i Randers eller Viborg, egentlig bare for lige at høre om nogle småting, men efter jeg havde talt med dem i noget tid, gik det hurtigt op for mig at det var dem jeg skulle have, den måde de allerede inden jeg blev medlem, kunne hjælpe mig, det gjorde bare at jeg fik lyst til at det var dem der skulle hjælpe mig hele vejen, og derfor fik jeg dem som ejerforening.

Jeg har på ingen måder fortrudt mit valg om at få dem, fordi de er der altid hvis man har brug for hjælp eller rådgivning, og de er der bare generelt når man har brug for dem, og oveni det så er det alle så venlige og høflige, og det er sådan noget som jeg også sætter meget stor pris på, for hvis man ikke kan snakke ordenligt med nogen, så kan man heller ikke få ordentlig hjælp fra dem, så derfor havde det også en stor betydning for mig. Det var alt i alt en rigtig god dag for mig, da jeg fik min ejerforening.Ejerforening randers

Bruge Nye Konferencelokaler

Kongressteder i Danmark