Faldt I Søvn På Massagebriks

Faldt I Søvn På En Massagebriks

Jeg vil gerne fortælle en lille sjov historie som også er lidt pinlig.
det hele startede med at jeg, havde meget ondt i min ryg, og jeg havde brug for noget massage, og så endte det med at jeg tog ind på en klinik hvor jeg kunne få det, da jeg kom derind havde jeg lige været i byen dagen før, og var derfor meget træt, fordi jeg ikke havde fået meget søvn. Jeg så at det havde nogle meget lækre massagebrikse, og tænkte at dem må man da ligge meget godt på, og da jeg så kom op op den massagebriks jeg skulle ligge på, viste det sig at jeg have ret, den var så behagelig at ligge på, at jeg næsten overvejede at få en massagebriks i stedet for en seng derhjemme.

Skæbnen ville så at da jeg lå der og fik en helt fantastisk massage, og selvom det gjorde lidt ondt, fordi jeg havde sådan en øm ryg, så lå jeg bare så godt på den massagebriks, at jeg lukkede mine øjne, og der gik ikke lang tid før jeg faldt i dyb søvn, og der gik nok en time eller sådan noget før, at hende der havde masseret mig stod og ruskede i mig fordi nu var hun altså færdig, og der var andre kunder der skulle ligge på den massagebriks, så jeg måtte helt rød i hovedet, rejse mig op, og gå hen og betale og skynde mig ud efter denne pinlige oplevelse. Massagebriks

Egen grenreol

Bruge Nye Konferencelokaler