Vild med min lejebolig

Vild med min lejebolig

Jeg har boet i min lejebolig i mange år nu, og jeg har ikke tænkt mig at skulle flytte herfra, jeg bor det skønneste sted med udsigt ud over vandet, lige midt i min elskede by, så jeg tror ikke jeg kan finde et bedre sted at bo, selvom jeg prøvede på at finde et nyt sted. Jeg syntes personligt at det er så dejligt at bo i en lejebolig, det gør bare det hele meget nemmere, det syntes jeg hvert fald, og det kan godt være at der er nogen der vil sige at det ikke er fedt når det ikke er ens eget, men det genere nu ikke mig så meget, jeg har ikke noget problem med at skulle spørge om lov hvis jeg gerne vil lave noget om, og stort set hver gang jeg har spurgt om lov til noget så har jeg fået et ja til det, så det er ikke det store problem for mig at bo i en lejebolig, så længe udlejeren er så sød som min, så er der ikke noget jeg vil ændre.
Det er også super dejligt at det ikke er en selv der skal stå for alt det praktiske i fx opgangen, det er også ens udlejer og det gør jo også det hele en hel del nemmere for mig, så ja alt taget i betrækning, så vil jeg nok altid bo i en lejebolig, og jeg vil ikke komme til at fortryde det.lejebolig

Højskabe giver det sidste

Hundeudstyr til min hund